Bramborové halušky Dobroty babičky Kláry 1 kg
Kód: 8586001163736Detailní popis produktu
Bramborové halušky, připravené tradiční metodou z vařených brambor, předvařené.
Návod na přípravu:
Hrnec: Požadované množství nerozmrazených halušek vložte do vroucí vody a krátce prohřejte (pozor na převaření – halušky jsou již předvařené).
Mikrovlnná trouba: Zmrazené halušky vsypte do mísy a přikryjte. V mikrovlnné troubě ohřívejte 6 minut při výkonu 650 W. Potom halušky promíchejte a zahřívejte ještě 8 minut.
Pánev: Zmrazené halušky vsypte do pánve a na malém množství tuku je za stálého promíchávání opékejte do úplného prohřátí. Pak přidejte uzené maso, zelí nebo bryndzu, a dál postupujte podle obvyklých receptů.
Konvektomat: Halušky rozprostřete do gastronádoby a ohřívejte je v páře 100 % po dobu 10 minut.
Bramborové halušky. Hotový pokrm hluboce zmrazený.
Před přípravou nerozmrazujte. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Tepelně upravený výrobek opakovaně neohřívejte. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Uchování u spotřebitele:
* -6 °C 1 týden;
** -12 °C 1 měsíc;
*** -18 °C viz datum minimální trvanlivosti.
Návod k přípravě: Halušky stačí pouze ohřát.
Mikrovlnná trouba: Obsah sáčku vysypeme do vhodné nádoby, zakryjeme a ohříváme po dobu 6 minut při výkonu 650 W. Halušky promícháme a ohříváme dalších 8 minut. Při ohřívání menšího množství je možné úměrně zkrátit dobu ohřevu.
Na pánvi: Obsah sáčku vysypeme na pánev, smícháme s olejem a za stálého míchání ohříváme. Ohřáté halušky jsou vhodné jako příloha k masovým a zeleninovým pokrmům se sýrem a omáčkami. Především je doporučujeme pro přípravu brynzových a tvarohových halušek a zelných střapaček.
Složení
Brambory 60 %, PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.